Strona Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Badawczych UE przy Uniwersytecie Łódzkim
/ Aktualności / Bezpieczeństwo żywnościowe – otwarte konsultacje społeczne

Bezpieczeństwo żywnościowe – otwarte konsultacje społeczne

9.06.2016 14:49

Komisja Europejska rozpoczęła konsultacje społeczne dotyczące Programu Pracy na lata 2018-2020 w obszarze „Bezpieczeństwo żywnościowe, zrównoważone rolnictwo i leśnictwo, badania mórz i wód śródlądowych oraz biogospodarka” (Food Security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research and the bioeconomy).

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do wzięcia udziału w konsultacjach. Szczegóły znajdują się na stronie Komisji Europejskiej.

Opinie przyjmowane będą do 28 sierpnia 2016 r.

Poprzednia wiadomość:
Następna wiadomość:

«

»

Partnerzy
X